marți, 23 decembrie 2008

Bucuresti si imprejurimi

Sintem o asociatie de fotografi, cameramani, specializati in fotografii de nunta si de botez, filmare nunta si botez. Scopul nostru este de a realiza fotografii unice, de cea mai buna calitate, va garantam ca veti obtine prin noi fotografii pe care sa le iubiti, filme care sa va aduca aminte peste ani de aceasta zi speciala, unica si minunata cum este ziua nuntii. Atmosfera de sarbatoare cit si sentimentele sau ipostazele personajelor participante la nunta, botez, sau alt eveniment special, petrecerea dvs, vor fi surprinse si executate la cel mai inalt standard de calitate.
Realizam fotografii de nunta cu aparate foto digitale DSLR. Fotografiile sunt ulterior prelucrate pe calculator pentru a asigura cea mai buna calitate. Pentru filmare folosim camera digitala profesionala Canon de ultima generatie HDV. In fiecare fotografie sau filmare pe care o realizam ne folosim creativitatea si inaltul profesionalism pe care il avem. - 0727941917 ; 0766544012 ; 0744991848.

Niciun comentariu:

JocuriSEO RomaniaJocuriPlexiglasWooW.ro - director web, anunturi, bancuri, horoscop, jocuriArt Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.roBoxlinks - Linkuri utile